“Wij proberen heel erg in de schoenen van onze gasten te staan”, aldus Anya Tuit, de marketing manager van de Goudse Schouwburg. Dit is één van de redenen waarom de Goudse Schouwburg in 2016 en 2017 de verkiezing van ‘Het meest gastvrije theater van Nederland’ gewonnen heeft. Ook dit jaar wordt de verkiezing weer georganiseerd door de ANWB en is de Goudse Schouwburg opnieuw één van de veertig genomineerde theaters.

De afgelopen weken hebben de ANWB-leden gestemd op hun favoriete theater. De veertig genomineerde theaters worden eerst verdeeld in een aantal categorieën, waarvan de winnaars bekend worden gemaakt op dinsdag 2 oktober door Frits van Bruggen, de hoofddirecteur van de ANWB. Van deze winnaars wordt er één verkozen tot ‘Het meest gastvrije theater van Nederland’. De Goudse Schouwburg is dit jaar dus weer een kanshebber, maar wat maakt de Goudse Schouwburg dan zo gastvrij?

Anya Tuit, de marketing manager van de Goudse Schouwburg, vertelt over de gastvrijheid van de Goudse Schouwburg en hun nominatie.