Afgelopen donderdag is de trampoline van de Goudse jongen overreden door de sprinter tussen Gouda en Alphen aan den Rijn. Zaterdag liet ProRail weten van plan te zijn hem een nieuwe trampoline te geven.

Tijdens de westerstorm op donderdag 18 januari belandde de trampoline van Tim op het spoor en werd prompt aangereden. Vervolgens lag ook het treinverkeer tussen Gouda en Alphen enkele uren stil.
Tim was in eerste instantie verdrietig om zijn verlies, maar de actie van ProRail doet hem wel. De vader van Tim liet aan het AD weten dat de jongen het nieuws ‘helemaal geweldig’ vindt.

Het bericht kreeg ook internationale belangstelling. The Washington Post meldde: “Before halting all trains, the Dutch rail service reported numerous incidents including a collision between a train and a trampoline.”
Ook het Britse The Independent schreef: “There was disruption between the towns of Gouda and Alphen aan den Rijn after a train struck a trampoline on the tracks, the national rail service said. There were no reports of injuries.”