GOUDA – Wereldreiziger en Gouwenaar Mohsin Amdaouech, bekend van zijn populaire Facebook pagina ‘Mohsin op Wereldreis’, heeft tijdens zijn tocht door India een rol aangeboden gekregen in een Bollywood film. In Mumbai werd de bekende Gouwenaar op straat aangesproken.

Nog geen week was hij in India, toen hij werd aangesproken om mee te doen in een nieuwe Bollywood productie. Mohsin Amdaouech (26), een bekende blogger die maar liefst 47.228 volgers heeft op zijn Facebookpagina, deelde 17 januari een filmpje op zijn Facebook waarin hij vertelde dat hij een rol in een Bollywoodfilm had veroverd.

Hij speelt een Engelse generaal en heeft niemand minder dan de beroemde Bollywood ster Shah Rukh Khan als tegenspeler. Shah Rukh Khan wordt ook wel de ‘King of Bollywood’ genoemd. Voor de rol moest Mohsin zelfs zijn baard afscheren. “Een Marokkaan in Bollywood?! Hoe vet is dat?!” schrijft hij op zijn Facebookpagina.

Mohsin heeft ook betaald gekregen voor de rol, maar liefst 500 roepies, wat omgerekend 7 euro is. “Nu weten jullie eindelijk hoe ik mijn reizen financier”, aldus Mohsin op zijn Facebookpagina.

Moshin reist al 2 jaar de hele wereld over en heeft mede dankzij zijn populaire blog al verre reizen kunnen maken. Ook heeft hij met al zijn avonturen al een meerdere keren het nieuws gehaald.