Gouda – Het in Gouda gevestigde bedrijf ETTU was gisteravond een van de winnaars van de ondernemersprijs Midden-Holland. De winnaars van de prijs werden gisteravond bekendgemaakt een nieuwjaarsborrel in de schouwburg van Gouda.

Het ICT-bedrijf ETTU, dat al meer dan tien jaar bestaat, won gisteren de Ondernemersprijs Midden-Holland in de categorie Grootzakelijk. “Super gaaf! ETTU heeft de Ondernemersprijs Midden Holland 2017 gewonnen!!!”, zo laat het bedrijf trots weten op hun Facebookpagina. De jury oordeelde dat ETTU ‘voortdurend op zoek is naar de mogelijkheden om technologieën toe te passen’. Het bedrijf nam het in de categorie Grootzakelijk op tegen het Waddinxveense bedrijf Porta Nova en Otolift Trapliften uit Bergambacht.

In andere categorieën hebben dit jaar geen bedrijven uit Gouda gewonnen. Bij het midden- en kleinbedrijf moest Acaciawater het afleggen tegen melkvee- en kaasboerderij Schep uit Bergambacht. Volgens de jury een ‘geweldig familiebedrijf waarvan de kaas niet alleen in Nederland, maar ook ver over de grenzen zijn weg vindt’.

In de categorie Detailhandel & horeca won deze editie Choco-Kado de Berenkuil. Door de jury een ‘zeer gedreven ambachtelijke ondernemersfamilie, die menig bezoeker laat watertanden’.