Onder de genomineerden van Ondernemersprijs Midden Holland vallen dit jaar vier Goudse bedrijven. De Zalm Horeca Groep BV, Carapax it, Van Munster & Zonen Sanitair en Excent Tandtechniek. De genomineerden zijn op 13 november door de organisatie NBE (Network Business Events) bekend gemaakt.

Op basis van vooraf gestelde criteria en een jurybezoek heeft de jurycommissie uit een lange lijst kandidaten drie bedrijven per categorie geselecteerd. De Zalm is genomineerd voor de categorie Ondernemer van het Jaar Detailhandel & Horeca, Excent Tandtechniek is genomineerd voor Ondernemer van het Jaar Grootzakelijk en Carapax it en Van Munster & Zonen Sanitair zijn genomineerd voor Ondernemer van het Jaar MKB.

Manfred van Munster, eigenaar van Van Munster & Zonen Sanitair, laat weten erg verheugd te zijn met de nominatie. “Het is een verassing en het is extra leuk aangezien ons bedrijf dit jaar vijftig jaar bestaat. Wij zien het als een soort van kroon op het werk voor alle inspanningen van onze familie en onze medewerkers gedurende de afgelopen vijftig jaar.”

Ook laat De Zalm weten trots te zijn op de nominatie. “Mochten wij winnen, dan is dit een bekroning voor iedereen die zich de afgelopen zestien jaar heeft ingezet voor ons bedrijf. Wij zitten in een moeilijke categorie waarbij het lastig is om de bedrijven met elkaar te vergelijken. Wij hopen de jury te overtuigen van ons verhaal. Mocht echter de prijs aan onze neus voorbij gaan, dan zijn wij nog steeds trotse verliezers.”

Op maandag 8 januari vinden de presentaties van de genomineerden bedrijven plaats in De Goudse Schouwburg. Die avond zal ook duidelijk worden welke van de totaal negen genomineerden de Ondernemersprijs Midden Holland mogen ontvangen. De prijs wordt voor de vierde keer uitgereikt.

Via onderstaande link kunt u alle genomineerden zien en meer informatie vinden over dit evenement: http://www.nbe.nu/business-events/opmiddenholland